• Home
  • Over Call Select

Over ons

Al bijna 20 jaar ervaring met telemarketing, relatiebeheer en onderzoek naar klanttevredenheid

Call Select wordt geleid door Huub Zunnebeld. In 2015 heb ik de merknaam Call Select overgenomen. In loondienst heb ik op dit werkterrein ruim 10 jaar ervaring opgedaan. Vanwege de goede resultaten die ik heb behaald voor de opdrachtgevers heb ik in 2015 de stap genomen om een eigen bedrijf te starten.

Branches waarvoor ik actief ben geweest.

ERP voor de bouwsector, ERP voor de installatiebranche, ERP voor schildersbranche, ERP voor bedrijven in de metaalketen. Accountancy diensten en salarisverwerking. ICT dienstverleners op gebieden als security, remote beheer, cloud services, social media, ict infrastructuur, security enz.

Call Select verdient zich voor u altijd weer terug.
Iedere ondernemer weet dat de kosten voor de baten uitgaan. Een ondernemer kan een bestelbus aanschaffen en daarna pakjes gaan bezorgen waarmee de investering kan woren terugverdiend. Dat is concreet en eenvoudig te berekenen. U kunt ook eenvoudig uitrekenen welke leads Call Select voor u genereert en welke leads uiteindelijk klant worden bij u en of u daarmee de investering terugverdient. Wanneer u met Call Select gaat samenwerken komen we altijd tot een positief resultaat.

Grote slagingskans dankzij persoonlijke aandacht en Twentse nuchterheid.
Door bedrijven persoonlijk te benaderen en helder en duidelijk te zijn met de boodschap zonder er doekjes om te winden worden er goede resultaten geboekt. Stop geen tijd in een kansloze missie. Pick the low hanging fruit.

Neem de proef op de som en wissel vrijblijvend eens met ons van gedachten.

Bekijk onze diensten
telemarketing    klanttevredenheid    Direct contact